Jawatan Kosong Terkini di Malaysia 2021. Jawatan Kosong di Kuala Lumpur, Selangor, Perlis, Pulau Pinang, Kedah, Perak, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Kelantan, Terengganu, Pahang, Sarawak dan Sabah.

Rabu, 1 Ogos 2018

Jawatan Kosong RISDA - Ogos 2018
Jawatan Kosong Terkini RISDA - Ogos 2018

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di RISDA sebagaimana berikut:

1. Penolong Pegawai Pertanian G29 - 38 Kekosongan
2. Penolong Pegawai Tadbir N29 - 1 Kekosongan
3. Pembantu Tadbir (Kewangan) N19 - 25 Kekosongan
4. Pembantu Tadbir (P/O) N19 - 30 Kekosongan
5. Pembantu Kemahiran H19 - 2 Kekosongan
6. Pembantu Awam H11 - 9 Kekosongan
7. Pembantu Operasi N11 - 4 Kekosongan

PERMOHONAN
Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Iklan Jawatan Kosong RISDA
https://www.risda.gov.my/

Lokasi : SELURUH NEGARA
Tarikh Tutup : 05 OGOS 2018
Share:

0 Comments:

Catat Ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

MELANGGAN INFO JAWATAN KOSONG

Untuk menerima makluman Jawatan Kosong Terkini, daftar e-mail anda di : https://groups.google.com/u/1/g/jawatankosongterkini

TERKINI

Panduan Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan U11

  Dipanggil ke sesi TEMUDUGA PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN U11? Kalau tak PREPARE memang susah nak lulus tu! Usah risau , anda berada di te...

Blog Archive